Kallelse till årsmöte

Datum & Tid: 21 mars kl. 17.30

Varmt välkomna till digitalt årsmöte den 21/3, 2021 kl. 17.30 via Zoom.

 

Samtliga handlingar kommer att publiceras på hemsidan samt sändas ut senast 10 dagar innan mötet.

Förslag på dagordningen för årsmötet samt en generell Guide till Zoom-möte har skickats ut via mail.

 

Information

Mötet startar kl. 17.30, dock uppmanar vi alla att ansluta till mötet ca 10–15 minuter innan så vi kan se att allt fungerar. Vänligen klicka inte på länken i förväg utan bara när du ska ansluta till mötet på mötesdagen!

 

Ett ”förmöte” för dig som känner dig osäker på den digitala plattformen ”Zoom”.

Lördagen 20 mars kl. 17.30 kommer vi ordna ett testmöte om man vill prova på att ansluta till ett zoom-möte innan årsmötet. I bifogad fil ”Guide till Zoom-möte” kan du läsa om Zoom och hur du ansluter till ett zoommöte.

 

Klicka på Testmötes-länken nedan för att delta i testmötet 20/3, för att testa inloggning, funktioner, utrustning mm.

Länk till testmöte i Zoom 20/3

https://brukshundklubben.zoom.us/j/91412432871?pwd=T3RCdGpPNEtrSkRVUmJWaXYyd1hu QT09&fbclid=IwAR09eJiceKDspwLQqL8DopLW8cM0KthiTt2zIS6VG4vaMPIexMHq_wE2spk#suc cess

 

Till Årsmötet så måste man föranmäla sig först (föranmälan sker via länken nedan), efter man registrerat sina uppgifter så kommer det därefter att skickas ut en mötes-inbjudan, denna länk använder man då för att koppla upp sig mot årsmötet 21/3 på årsmötesdagen.

Länk till föranmälan inför årsmötet i Zoom 21/3 

 https://brukshundklubben.zoom.us/meeting/register/tJAvfuutqDwsGNShw-PbQ4dlLxv5omyOfTn0

 

Tekniska behov för deltagande • Deltagare måste ha tillgång till minst en digital enhet (dator, surfplatta, mobil eller motsvarande). • God internetuppkoppling behövs och de digitala enheterna bör ha möjlighet att öppna webbsidor, ha mikrofon och god ljudupptagning. • Med fördel används en digital enhet som kan använda kamera. • Bäst ljud och minst bakgrundsbrus får man om man använda hörlurar med mikrofon. Använd helst inte datorns högtalare. Det är viktigt att minimera störande ljud. • Se till att ha laddade batterier i digitala enheter. Under mötet • För att alla ska få så bra ljud som möjligt, ska du stänga av ljudet (mute) så fort du inte pratar. • I Zoom kan du slå av mikrofonen (mute) och sedan använda mellanslagstangenten när du vill prata. Nedtryckt mellanslagstangent betyder att mikrofonen är på, så fort den släpps stängs mikrofonen av. • Sitt inte för långt ifrån kameran på den digitala enheten som används. • Ange ditt fullständiga namn (inte smeknamn) i din Zoom-inloggning. Detta så att det framgår vem du är för alla deltagare i mötet. • Välj med fördel "Gallery view" för att se alla deltagare i Zoom-mötet samtidigt. Detta skapar gemenskap och en närvarokänsla. Se Guide till Zoom-möte (bifogat PDFdokument) för info om hur visningsalternativ/-vyn ändras. • Ha en back-up plan om något strular eller om systemet går ned. Ha tillgång till mobilen (ljudlös) för ev. kontakt med mötet eller "support".

 

Maila  sekreterare ifall ni har minsta lilla fråga om årsmötet eller zoom: 

Marloes Fransen @ cattledogklubben@gmail.com.

 

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen Svenska Australian Cattledog Klubben

Årsmöte 2021

Valberedningens prel. förslag inför årsmöte

 

Valberedningens prel. förslag inför årsmöte 2021

 

En ny valordning som "ställer om" arbetssättet kring valberedningens förslag samt personval har införts i normalstadgarna som började gälla den 1 juli 2020.

Längre ner på den här sidan hittar ni Valberedningens preliminära förslag på styrelse för 2021 verksamhetsår.

 

Medlemmarna kan till styrelsen nominera ytterligare kandidater till val vid årsmöte. Medlem, som sänder in kandidatförslag, ska tydligt ange att det är ett sådant förslag.

Förslaget ska ange;

  • vilken funktion som avses,

  • namn,

  • en kort presentation

  • uppgift om att den föreslagne kandiderar.

 

Förslagen till val enligt ovan ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 december, skicka in förslag till mail: Sackstyrelse@gmail.com

 

Därefter är nomineringen avslutad.

Styrelsen ska, senast en vecka efter nomineringen är avslutad, delge valberedningen en lista över samtliga inkomna förslag. Om valberedningen så önskar, må den korrigera sitt förslag till årsmöte – dock ska nya förslag inte tillföras. Valberedningens slutliga förslag ska vara styrelsen tillhanda senast fem dagar före det att handlingarna ska vara tillgängliga enligt § 7. Detta, tillsammans med samtliga inkomna kandidatförslag enligt ovan, utgör således de nominerade kandidaterna.

 

De nya stadgarna kan du läsa mer om HÄR.

Valberedningens förslag 2021

Årsmötehandlingar 2019

Uppmuntringspriser, Vandringspriser och Diplom

Ett inställt årsmöte betyder ju inte att våra medlemmar har varit mindre duktiga år 2019!

Här är länken till ett PDF Dokument med alla vinnare och utdelade diplom